Iščem cimro...

Karkoli smiselnega, kar ne spada v druge odprte teme, pa želiš povedati, predebatirati, poklepetati.

Moderatorji: laura, darej

Iščem cimro...

OdgovorNapisal/-a mojca_m » Po, 26 jul 2010 8:28 pm

Domovanje je na Dolenjski cesti. Domovanje je v neposredni bližini avtobusne postaje Rakovnik(avtobus št. 3), nasproti trgovine Mercator. Od FF oddaljeno 15 min(z avtobusom, morda še kako minuto manj.

Lasten vhod.

Prvo nadstropje vsebuje - WC - skupaj z umivalnikom, majhen hodnik, kuhinjo z jedilnico in res ogromno sobo - ki bi se jo delilo z menoj - soba je opremljena. Tudi pralni stroj in internet. Lahko se pripelje še kak kos pohištva, ker je soba res velika.

V drugem nadstropju je v souporabi še s štirimi študenti, le kopalnica s tušem. (Cimri so izredno redoljubi, tako da naj te nečistoča ne skrbi)

Možnost parkirnega prostora za avto.

Najemnina znaša 110 € na mesec + stroški (okoli 20 €)
Nekje v oktobru je potrebno poravnati še plačilo za kurjavo - okoli 200 €.

Kontakt na SZ

Lp

Mojca
mojca_m
Govornik
Govornik

Re: Iščem cimro...

OdgovorNapisal/-a cupa » So, 31 jul 2010 2:40 am

LP!
Sem moški ki išče čimprej vseljivo stanovanje z cimro/cimrom za de4ljenje stroškov. Zanima pa me namreč kje ta lokacija je saj jaz potrebujem to nekje blizu Ptuja. hvala
cupa
Začetnik
Začetnik

Re: Iščem cimro...

OdgovorNapisal/-a mojca_m » Po, 02 avg 2010 8:02 am

Morda res nisem dovolj jasno napisala, vendar je to stanovanjce na Dolenjski cesti v Ljubljani,

Želim ti veliko sreče pri iskanju sobe, če ap koga poznaš, ki potrebuje sobo v Lj mu pa le posreduj podatke...

Mojca
mojca_m
Govornik
Govornik

Vrni se na Moram ti povedat

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost