darej je napisal/-a:Še vedno stojim za vsem kar sem napisal in oba poljuba lahko imamo za slovenska in od tega ne bom odstopil. In barb'čk edino kar bi radi verjetno vsi tukaj je to da zaradi treh poljubov ne rabiš biti negatovno nastrojena proti ljudem okrog sebe...
Zarad mene imej oba poljuba za slovenska, saj se boš sam prej kot slej začel zavedati kaj kateri pomeni - ko se že mamo vsi za tako pametne, pa delajmo kot pametni. A si že kdaj kakšnemu čoveku rekel da ma pa mogoče on prav, pa ti narobe, pa čeprav imaš 20, 25 let? Veš, tud ta leta še niso čisto zrelo odrasla, tko da se lahko še marsikaj naučiš.
Od kje si pa privlekel da sem negativno nastrojena proti ljudem ki se poljubljajo trikrat, mi pa ni jasno. Mislim, ej. Če bi - po tvojih besedah - bla, ne bi načela te teme, saj se po vsej verjetnosti ne bi želela o tem pogovarjat z ljudmi ki se poljubljajo trikrat - se pravi tudi z vami, ker bi bla proti vam negativno nastrojena.
A si ti negativno nastrojen proti ljudem ki narobe izobešajo slovensko zastavo?
Pa drgač ti tud zastava nč ne pomaga, da pokažeš da si Slovenec, če tega ne kažeš z vsem obnašanjem in vsemi dejanji.
Ampak se želim pogovarjat o tem, ker vas veliko še danes ne razume kaj kateri pomeni - pa četudi mate 20, 25, 30 ali pa ne vem koliko let - nihče ne ve vsega, zato je prav da vsak pove svoje poglede na te stvari.