Slovenec SI!

Ne, ni mi vseeno, kaj se dogaja okrog mene, ker vem , da lahko prispevam k izboljšanju sveta v katerem vsi živimo.

Moderatorji: mojca_m, romana

Re: Slovenec SI!

OdgovorNapisal/-a Barb'čk » Pe, 08 jan 2010 2:23 pm

zakaj zdej vse obračate na poslovne strani?
čez celo temo omenjam da je slovenski poljub dvakratni in ker mi niste vrjeli, sem vam dala za pogledat ta posnetek, da boste še od enga izobraženca na tem področju slišal da je dvakratni poljub pravilen.
Res je rekla da se v poslovnem svetu poljubov naj ne bi dajalo, ampak mi tukaj govorimo o "normalnih" poljubih v sami družbi (brez poslovnega sveta).
Na Mavrico Prijateljstva bom narisala Najin Čas....
Uporabniški avatar
Barb'čk
Mojster
Mojster

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a jsmazarot » Pe, 08 jan 2010 4:32 pm

Kaj pa če se poljubi ne končajo...pol nisi Slovenc? :grin:
Bi bilo bolje da bi kakšno zastavo več za praznik razobesli in v smeti odpadke metali...tudi to ti pove veliko o naradu.
Za v prvo vrsto je dober vsak!
jsmazarot
Mojster
Mojster

Kraj: Vrbendorf

OdgovorNapisal/-a Barb'čk » Pe, 08 jan 2010 8:09 pm

če imamo "obveznosti" pri zastavah, jih imamo tudi pri poljubih in vseh ostalih stvareh, s katerimi se predstavljamo doma in v tujini

če si glede smeti mislil da naj bi jih ločevali - saj jih, sam kaj ko komunalci potlej vse skupej zmečejo - to ni nikakršna reciklaža

jsmazarot je napisal/-a:Kaj pa če se poljubi ne končajo...pol nisi Slovenc? :grin:

sej je lepo da se poljubi ne končajo, sam ne v smislu da se 24 ur na dan brez prestanka poljubljaš :grin:
Uporabniški avatar
Barb'čk
Mojster
Mojster

OdgovorNapisal/-a Katarinca5 » So, 09 jan 2010 12:22 am

jsmazarot je napisal/-a:Bi bilo bolje da bi kakšno zastavo več za praznik razobesli in v smeti odpadke metali...tudi to ti pove veliko o naradu.

Ja se kar strinjam; sploh s tistim delom o razobešanju zastav.
Katarinca5
Veteran
Veteran

OdgovorNapisal/-a Barb'čk » So, 09 jan 2010 9:58 am

jsmazarot je napisal/-a:Bi bilo bolje da bi kakšno zastavo več za praznik razobesli in v smeti odpadke metali...tudi to ti pove veliko o naradu.

ne bi bilo le bolje, ampak enako dobro kot če bi vedeli kolikokrat se Slovenci poljubljamo :grin:
Uporabniški avatar
Barb'čk
Mojster
Mojster

OdgovorNapisal/-a Katarinca5 » So, 09 jan 2010 7:40 pm

Barb'čk je napisal/-a:

ne bi bilo le bolje, ampak enako dobro kot če bi vedeli kolikokrat se Slovenci poljubljamo :grin:

Sigurno bi bilo bolje. Zastava, himna, kultura, odnos do lastne države... vse to pove veliko več o narodu, kot pa tisoč poljubov (karikiram).
Katarinca5
Veteran
Veteran

OdgovorNapisal/-a darej » Ne, 10 jan 2010 3:05 am

Še vedno stojim za vsem kar sem napisal in oba poljuba lahko imamo za slovenska in od tega ne bom odstopil. In barb'čk edino kar bi radi verjetno vsi tukaj je to da zaradi treh poljubov ne rabiš biti negatovno nastrojena proti ljudem okrog sebe...
Vem nekoga zdaj poznam, ki je z mano ko sem sam...
darej
Veteran
Veteran

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Barb'čk » Ne, 10 jan 2010 10:10 am

darej je napisal/-a:Še vedno stojim za vsem kar sem napisal in oba poljuba lahko imamo za slovenska in od tega ne bom odstopil. In barb'čk edino kar bi radi verjetno vsi tukaj je to da zaradi treh poljubov ne rabiš biti negatovno nastrojena proti ljudem okrog sebe...

Zarad mene imej oba poljuba za slovenska, saj se boš sam prej kot slej začel zavedati kaj kateri pomeni - ko se že mamo vsi za tako pametne, pa delajmo kot pametni. A si že kdaj kakšnemu čoveku rekel da ma pa mogoče on prav, pa ti narobe, pa čeprav imaš 20, 25 let? Veš, tud ta leta še niso čisto zrelo odrasla, tko da se lahko še marsikaj naučiš.

Od kje si pa privlekel da sem negativno nastrojena proti ljudem ki se poljubljajo trikrat, mi pa ni jasno. Mislim, ej. Če bi - po tvojih besedah - bla, ne bi načela te teme, saj se po vsej verjetnosti ne bi želela o tem pogovarjat z ljudmi ki se poljubljajo trikrat - se pravi tudi z vami, ker bi bla proti vam negativno nastrojena.
A si ti negativno nastrojen proti ljudem ki narobe izobešajo slovensko zastavo?
Pa drgač ti tud zastava nč ne pomaga, da pokažeš da si Slovenec, če tega ne kažeš z vsem obnašanjem in vsemi dejanji.
Ampak se želim pogovarjat o tem, ker vas veliko še danes ne razume kaj kateri pomeni - pa četudi mate 20, 25, 30 ali pa ne vem koliko let - nihče ne ve vsega, zato je prav da vsak pove svoje poglede na te stvari. :smile:
Uporabniški avatar
Barb'čk
Mojster
Mojster

OdgovorNapisal/-a Brina. » Ne, 10 jan 2010 6:01 pm

ne morem da nebi... :oops:

Tanja, Tanja, a si slovenka al nisi?!
♪...sonček je in ti si skuštrana... ♫
Uporabniški avatar
Brina.
Veteran
Veteran

Kraj: prlekija <3

OdgovorNapisal/-a Barb'čk » Ne, 10 jan 2010 6:25 pm

Tanja da dva krat dva in še enga za povrh :grin:

jst nism misnla teg poljubov, ampak tistih med prijatelji, znanci ob rojstnih dnevih, Novem letu.... :smile:
Uporabniški avatar
Barb'čk
Mojster
Mojster

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Družbeno dogajanje

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost