Vodne igre za starejše

Vse, kar animatorji delamo za otroke in mlade: oratorijski dnevi, birmanske skupine, duhovne vaje, ministrantska srečanja, igrice, šport, koncerti ...

Moderatorji: Lučka, Peter

Vodne igre za starejše

OdgovorNapisal/-a klaras » Sr, 14 jul 2010 8:54 am

Pozdravljeni!
Sem nova na teh straneh, naj se predstavim. Moje ime je Sara in sem delovna terapevtka v enem izmed katoliških domov za starejše. Ker si želimo polepšati te poletne vroče dneve, smo si zamislili poletno druženje, kjer bomo početli vsak dan nekaj. En dan bomo imeli klasične družabne igre, drugi dan vodne igre, treji dan ustvarjalnice, četrti dan "veliko reč" ali po skavtsko veliko igro, ter peti dan druženje ob kakšni sadni solati, punču ali čem podobnem. In tako celo poletje do konca avgusta. Kot ex skavtska voditeljica sicer imam nekaj idej, ampak za celo poletje jih pa zmanjka, zato vas prosim za kakršen koli dober namig. Predvsem pri vodnih igrah imam problem.
To so starejši ljudje, ki so zelo občutljivi na kakršnekoli stvari, če so preveč otročje!! Malo heca ja, ampak z okusom!! Poleg tega jih večina ni več tako agilna, da bi skakli okrog in imajo že tudi težave z ravnotežjem..... Kot vidite... nekaj omejitev, ampak verjamem, da imate kup idej in izkušenj..
Prosim za pomoč,
Sara
klaras
Začetnik
Začetnik

Vrni se na Animirano dogajanje

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost